Menu
Your Cart

Микс за протеинови топчета

Микс за протеинови топчета
base mix base mix
Hot -15 %
Brand: CARP 22 Model: 9149
Микс за протеинови топчета, който съдържа яйчен албумин, поради което се добавя само вода. Базовият микс за протеинови топчета е с висока концентрация, а когато към него се добави и аромат за протеинови топчета става с наситен аромат и вкус. В базовия микс за протеинови топчета  може да се д..
8.08лв. 9.50лв.
Ex Tax:6.73лв.
Brand: Massive Baits Model: 5026
Нежен микс за протеинови топчета от избрани маслодайни семена като коноп, лющен овес, просо, синап и лен. Миксът за протеинови топчета е допълнително обогатен с Храна за Птици. Микс за протеинови топчета от млечен протеин и соево брашно и пикантни подправки са подходяща комбинация от изключи..
13.82лв.
Ex Tax:11.52лв.
Brand: Secret Baits Model: SB0572
Eclipse Base Mix е микс за протеинови топчета, предназначен за използване при всякакви условия, независимо при дълги или кратки риболовни сесии или в състезания, където налягането е високо и това изисква специално качество риболовна стръв, която да бъде конкурентоспособна. Този базов микс за про..
47.60лв.
Ex Tax:39.67лв.
Brand: Secret Baits Model: SB0562
К1 Base Mix е микс за протеинови топчета, предназначен за използване при всякакви условия, независимо при дълги или кратки риболовни сесии или в състезания, където налягането е високо и това изисква специално качество риболовна стръв, която да бъде конкурентоспособна. Този базов микс за протеино..
51.30лв.
Ex Tax:42.75лв.
Brand: Secret Baits Model: SB0502
Secret Bomb микс за протеинови топчета е смесица от протеинови източници въз основа на четири основни групи храни: мляко, риба, зърнени храни и яйчни протеини.  Тайната бомба съдържа аминокиселини от всеки източник, за да се постигне балансиран аминокиселинен профил, подкрепена от основните хран..
43.30лв.
Ex Tax:36.08лв.
Brand: Secret Baits Model: SB0542
Most Wanted Base Mix е микс за протеинови топчета, предназначен за използване при всякакви условия, независимо при дълги или кратки риболовни сесии или в състезания, където налягането е високо и това изисква специално качество риболовна стръв, която да бъде конкурентоспособна. С други думи, прим..
47.60лв.
Ex Tax:39.67лв.
Brand: Secret Baits Model: SB0552
Дали за риболов за кратки сесии или дългосрочна кампания, можете да разчитате на микс за протеинови топчета Orient Express,  който се харесва на нуждите и подбужда апетита на рибите. Един от най- важните характеристики на Ориенталски подправки микс за протеинови топчета е скоростта, с която може..
46.30лв.
Ex Tax:38.58лв.
Brand: Massive Baits Model: 1056
Микс за протеинови топчета, който съдържа калмари. Готов микс за протеинови топчета за риболов има морски деликатен аромат на риба. Този микс за протеинови топчета е пълен с изкушения за шараните съставки подхожда на най-трудните места за риболов по всяко време на годината. Миксът за про..
22.45лв.
Ex Tax:18.71лв.
Brand: Massive Baits Model: 1057
Миксът за протеинови топчета за риболов има интензивен аромат на зеленоуста мида. Миксът за протеинови топчета е пълен с изкушения за шараните съставки и подхожда на най-трудните места за риболов по всяко време на годината. Миксът за протеинови топчета съдържа брашно от скариди, червеноморск..
22.45лв.
Ex Tax:18.71лв.
Brand: Massive Baits Model: 5025
Готов Микс за протеинови топчета със съдържание на протеини за производство на протеинови топчета.  Фундаменталната основа на този микс за протеинови топчета е брашно от кървава камбала пелети, червени камбала пелети и крил.  Миксът за протеинови топчета включва и млечен протеин, семена и др..
13.82лв.
Ex Tax:11.52лв.
Brand: Massive Baits Model: 5024
Готов Mикс за протеинови топчета с високо съдържание на протеини за производство на протеинови топчета. Фундаменталната основа на този микс за протеинови топчета е пелети черна камбала, грис и брашно от зелени бетаин пелети. Миксът за протеинови топчета включва и млечен протеин, семена, подс..
13.82лв.
Ex Tax:11.52лв.
Brand: Massive Baits Model: 1055
Микс за протеинови топчета, който съдържа крил от Атлантическия океан. Готов микс за протеинови топчета за риболов има морски деликатен аромат на риба. Този микс за протеинови топчета е пълен с изкушения за шараните съставки и подхожда на най-трудните места за риболов по всяко време на годин..
19.95лв.
Ex Tax:16.63лв.
Brand: Massive Baits Model: 5027
Този готов микс за протеинови топчета е смесица от истински и доказани добавки за производство на протеинови топчета за риболов. Миксът за протеинови топчета съдържа стриди, Robin Red на Haith's, гамаруси, дафния, пелети Micro Marine 2мм и други тайни съставки. В допълнение, този микс за про..
19.66лв.
Ex Tax:16.38лв.
Brand: Massive Baits Model: 1053
Уникален микс за протеинови топчета на база разнообразни ядки е съставен от най-добрите ядки орех, включително брашно от тигрови ядки и брашно от печени фъстъци. Миксът за протеинови топчета включва семена, млечен протеин и соя (включително соев протеинов изолат). Миксът за протеинови топчет..
18.60лв.
Ex Tax:15.50лв.
Brand: Massive Baits Model: 937601
Микс за протеинови топчета, който съдържа Брашно от червени раци. Тези естествени атрактори привличат рибата с огромна сила. Брашното от червени раци е висококачествено рибно брашно, което включва натрошени раци- доказан компонент в храната за шараните. Брашното от Червени раци има висок..
19.96лв.
Ex Tax:16.63лв.
Brand: Massive Baits Model: 1052
Нежна комбинация от избрани маслодайни култури като коноп, лющени овес, просо, синап и лен. Миксът за протеинови топчета е обогатен допълнително с масло от бергамот и храна за птици, една чудесна съставка на фирмата Haith’s. Млечен протеин и соево брашно допълват изключителния характер на го..
19.45лв.
Ex Tax:16.21лв.
Showing 1 to 16 of 18 (2 Pages)