Tyxo.bg counter
Телефон за заявки: 0888 999 531
Моля Влезте или се Регистрирайте.
български език English

Доставка и отстъпки

Безплатна доставка до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС при достигане на сума 40 лв.

След достигане на 40,00лв. стойност на Вашата поръчка се появява метод на доставка: Безплатна доставка .

Моля в забележка към поръчката да посочите кой е офисът на еконт експрес от който желате да си получите пратката!

Дори и да не избрали опцията Безплатна доставка ние ще приспаднем стойността на транспортните разходи и вие ще заплатите САМО стойността на поръчаните от Вас продукти!

Доставка на продуктите

Поръчаните стоки се доставят от куриерска фирма на посочения от клиента адрес за доставка (или до поискване от офис) в съответствие с посочените Тарифи за доставка и настоящите Общи условия за Обслужване  .

За да видите цената на транспортните разходи трябва да въдете адреса за доставка във вграденият модул на ЕКОНТ ЕКСПРЕС, след което да натиснете "бутона изчисли цена".

Допълнителни услуги към пратката

Приоритетни доставки – доставка в предварително определен от Подателя час. За доставки с ден за разнос – събота е задължителна услуга и се заплаща допълнително в размер на 2.40 лв. за пратка.

Преглед преди плащане – Възможен е преглед преди плащане на стоката само и едиствено при условие, че получателят заплати разходите за доставка и за връщане на стоката при евентуален отказ за получаване!!!

Като наш клиент Вие ползвате отстъпката през вграденият модул!

За допълнителна информация, моля, свържете се с консултантите на Еконт на безплатен телефон 0 8001 8001 и skype: econt-bg

* Такса Гориво е динамична величина и се променя, взависимост цената на дизеловото гориво.
В началото на всеки календарен месец Еконт Експрес обявява таксата Говиро за настоящия месец.

Общи условия за поръчка:

При отказ за получаване на пратката, трябва да заплатите транспортните разходи за доставката, както и транспортните разходи за връщането на стоката!

Моля не приемайте пратка с нарушена опаковка или съмнение, че стоката е повредена при транпорта. В случай, че продукта не отговаря на Вашите очаквания или желаете да бъде заменена с друг номер, може да бъде върнат в рамките на два дни от датата на получаване, но не след изтичане на календарният месец, при условие че стоката е със запазен търговски вид и не сте отстранили етикета.

В случай, че не сте удовлетворени от доставената стока, имате право да я върнете или замените на адрес: град Пловдив, ж.к. Тракия, бл. 190, м-н 3, в 14 дневен срок от датата на доставката, във вида в който сте я получили със всички придружаващи документи (с всички принадлежащи към нея етикети, без да са били скъсани и/или остранявани), както и да не е третирана с препарати (парфюми, перилни препарати и др.), замърсена, повредена или използвана., за Ваша сметка.

В такъв случай към върнатия продукт посочвате банкова сметка, по която да Ви бъде възстановена стойността на стоката в двудневен срок от получаването ѝ в нашия офис.
При замяна на стока, куриерските услуги за връщането и изпращането на заменения артикул е за сметка на клиента.

Изисквания към върнатата стока:

клиентът е подал заявка за връщане на стоката писмено на имейл yani_mar_carp@abv.bg или на телефон +359 888 999 531 в срок не по- дълъг от 14 дни, считано от датата на получаване на поръчката.

Следва да посочите лична банкова сметка, на която да бъде възстановена заплатената от Вас сума за продукта;

стоката е в перфектен търговски вид, оригинална опаковка, с оригинални етикети, придружена от оригиналните документи, издадени от „ЯниМар Карп“ ЕООД - фактура (ако има такава), касов бон.

Клиентът заплаща всички разходи, свързани с транспортирането на стоката обратно до адреса на „ЯниМар Карп“ ЕООД
„ЯниМар Карп“ ЕООД си запазва правото да не възстанови заплатената от клиента сума или част от нея в случай на нарушено едно или повече условия за връщане на продукт.

Алтернативното решаване на спорове /АРС/ между потребители и търговци представлява извънсъдебно помирително производство на доброволен принцип.

То се осъществява посредством помирителни комисии: https://www.kzp.bg/.

Срок на доставка

Срокът на доставка зависи от наличността на артикулите. В случай, че разполагаме с всички поръчани продукти на склад, доставката е в срок от 24 часа от момента на изпращането.
Нормалният срок за изпълнение на поръчка е 1-2 работни дни. Ако продуктът не е на склад (особено в случаите на изчерпан внос или недостатъчно произведено количество) срокът е по-дълъг.
Трябва да се има предвид, че за всяка поръчка е необходимо технологично време за изпълнение: разговор с клиента и уточняване на детайлите, пакетиране, подготовка на опис, пратка, товарителница и заявка на куриер. В тази връзка, поръчки изпратени след 15.00 часа е вероятно да НЕ бъдат получени на следващия ден.
 При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.

Поръчки направени след 15.00 ч се обработват на следващия работен ден. Всички поръчки направени в  неделя се обрaботват в понеделник. Доставката се извършва  след потвърждаване на поръчката от наш консултант по имейл или телефoн.

Отстъпки

Отстъпката се приспада след достигане на посочения оборот за съответните марки CARP 22, MASSIVE BAITS, KKARP.

Начислената отстъпка ще се калкулира след завършване на поръчката и клиента ще бъде информиран за стойността на продуктите, които са заявени за покупка.

Посочените отстъпки не важат за стока, която е в промоция.

ЯниМар Карп ЕООД запазва правото си да променя настоящите условия както и да прави по–големи отстъпки.