Menu
Your Cart

Fox Black Label Adjustable Rod Clip - 2 Pack

Fox Black Label Adjustable Rod Clip - 2 Pack
Fox Black Label Adjustable Rod Clip - 2 Pack
Award Winner
Assign specific blocks to specific products. The most comprehensive product selection rules in Opencart.
19.58лв.
Ex Tax: 16.32лв.
  • Stock: In Stock
  • Model: CBI124
  • Weight: 0.05kg

Ако обичате да държите линията си за риболов здраво, може би защото предпочитате старомодния начин да наблюдавате линията си за признаци на ухапване или защото рибите са такива, чиито отзвук може да бъде много фин, Black Label Adjustable Rod Clip, определено е за вас.

Снабден с регулируем набор за опъване, за да може лесно да се побере по- нисък диаметър на моновлакна за риболов и плитка линия, този щифт рязко увеличава ъгъла на линията ви във водата, което ви дава по- ясна и по- бърза видимост дори при фино захващане да вкарате рибата в игра. 

Този пръчковиден клипс може да се използва и със светлинни индикатори за риболов, ако предпочитате да улавяте по- хладна линия, необходима, ако отивате след по- големите риби, а вашето решение - мощен ход, при който се нуждаете от свободата да може да се играе ефективно и да се качи безопасно рибата.

Проектирани в универсален размер за всички въдици за риболов и сменяеми черни клипсове, тези щипки се предлагат в пакет от две и дават незабавен и изключително достъпен тласък за настройката и стратегията на въдицата за риболов.

Влакно флурисцентно,Олово FOX Horizon,МАКАРА FOX EOS 12000,Fox Short Chod Rigs,Халки rig rings,Стол Fox Duralite Chair,superfishing,maxfish,carpmania,carp bg,carp fishing,bigfish

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha

Безплатна доставка до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС при достигане на сума 40 лв.

След достигане на 40,00лв. стойност на Вашата поръчка се появява метод на доставка: Безплатна доставка .

Моля в забележка към поръчката да посочите кой е офисът на еконт експрес от който желате да си получите пратката!

Дори и да не избрали опцията Безплатна доставка ние ще приспаднем стойността на транспортните разходи и вие ще заплатите САМО стойността на поръчаните от Вас продукти!