Menu
Your Cart
This site uses cookies. By accepting the cookies, you can take advantage of the optimal behavior of the site.

Korda

 Korda Apex Braided Main Line
Free shipping
Brand: Korda Model: APEXF30
Плетено влакно за риболов Korda Apex Braided Main Line 450м - идеалният избор за плетена основна линия за маркер или спод или дори за използване като шоклидер. Здравината на влакното за риболов идва от Dyneema елемент, признат за най- здравия компонент за влакна за риболов. Влакното за рибо..
115.64лв.
Ex Tax:115.64лв.
Brand: Korda Model: KBF
Korda Bait Floss е восъчен конец за риболовна стръв, който е идеален за обвързване на плуваща стръв за риболов. Изключително практичен и полезен при направата на CHOD монтажи за риболов. Той е плосък и по този начин прилепва плътно както за най- твърдата така и за по-мека повърхност. ..
12.72лв.
Ex Tax:12.72лв.
Brand: Korda Model: KFSXL
Напръстниците на Korda са разработени от тънък неопрен, за много добра чувствителност по време на замятане на въдиците си на далечни дистанции. Напръстникът на Korda е направен да предпазва пръста ви при замятане на въдиците ви.  Тънкият слой от гума покрива вътрешната част на напръст..
14.68лв.
Ex Tax:12.23лв.
Box Кorda rigsafe combi Box Кorda rigsafe combi
Free shipping
Brand: Korda Model: KBOX4
Korda Rigsafe Combi е най-добрата кутия за съхранение на риболовни аксесоари за монтаж на косъм, място за съхранение за всички, които търсят една риболовна кутия с възможност за съхраняване на всички риболовни аксесоари за риболов и монтаж на косъм. В комплектът има стандартни щифтове и двойни и..
58.78лв.
Ex Tax:58.78лв.
Brand: Korda Model: KHCW
Hybrid Lead Clips e продукт, постигнат след обширно тригодишно тестване и период на развитие. Това е било необходимо, за да се гарантира сигурността на монтажа за риболов и безопасността на рибата едновременно. По отношение на безопастността и ефективността е постигнат резултат в пълна степе..
13.70лв.
Ex Tax:13.70лв.
Brand: Korda Model: KBOX14
Всяка кутийка съдържа подвижен разделител за разделяне на две равни отделения. Всяка опаковка съдържа 3 бр кутийки Accessory Box...
23.50лв.
Ex Tax:23.50лв.
Brand: Korda Model: KKIT2
С прецизен раздуващ се поплавък това е най- доброто регулиране на настройката.  Проектиран да бъде оптималният размер, който позволява на поплавъка да се изкачи лесно на повърхността, този регулируем комплект за риболов е достатъчно компактен за риболов на далечни разстояния, докато светло сивот..
26.44лв.
Ex Tax:26.44лв.
Brand: Korda Model: KATSS
Anti tangle sleeves от Korda са силиконови противооплитащи конуси за вирбел за риболов. С помощта на Anti tangle sleeves можете да бъдете сигурни, че вашият монтаж за риболов няма да се оплете и презентацията на стръвта за риболов ще бъде на необходимото ниво. Антиoплитащи, силиконови конуси..
10.76лв.
Ex Tax:10.76лв.
Brand: Korda Model: ARMK30
Arma Kord е невероятно устойчива на износване плетена линия за риболов, която също е еластична и тънка заради силата си. При тестовете тази плитка се оказа поне с 50% по- устойчива на износване от най- близкия конкурент.  Неговият по- тънък диаметър и ниско кафявият цвят го правят мног..
39.10лв.
Ex Tax:39.10лв.
Korda Aviator Sunglasses
Free shipping
Brand: Korda Model: K4D03
Korda Aviator Sunglasses слънчеви очила са идеални за риболов в условия на променлива светлина и са толкова ефективни при ярката слънчева светлина, колкото при настъпването на облаците. Това ги прави идеални за използване в променливите метеорологични условия. Очилата за риболов на марката K..
97.80лв.
Ex Tax:81.50лв.
Brand: Korda Model: KBOOM55
KORDA BOOM е нов вид флуорокарбон за риболов на шаран. Това е първият флуорокарбон за риболов, който може да бъде кримпнат, което отваря безкраен свят на приложения за създаване на монтажи. Korda Boom Fluorocarbon може да бъде използван за комби-риг, стиф-риг, за поп-ъп монтажи за шаран..
27.42лв.
Ex Tax:27.42лв.
Brand: Korda Model: KCIT
Красиво изваян инструмент от анодизиран алуминий е аксесоар за риболов, който ще ви помогне да създадете най- добрите CHOD монтажи за шаран.  Той разполага със скосена предна част, за да ви позволи да направите "D" в..
16.68лв.
Ex Tax:16.68лв.
Brand: Korda Model: KBOX2
Korda CHOD Safe е нов класьор за риболовни монтажи, проектиран за безопасно съхранение на вашите готови CHOD монтажи за шаран.  Кутия за риболовни монтажи, която разполага с два различни по диаметър раздела, за да можете да поставите и късите и дългите готови монтажи за шаран. Това ви позвол..
55.86лв.
Ex Tax:46.55лв.
Brand: Korda Model: KCHS
Korda Chod Swivel са вирбели за риболов, специално проектирани лесно да може да поставите върху тялото им меко олово и то да остане здраво прилепнало. Супер решение за Chod Rig монтажи за шаран. Предлагат се в опаковка от 8бр с размер №11 и характерното за всички вирбели Korda матово покрити..
10.76лв.
Ex Tax:10.76лв.
Brand: Korda Model: KLUG08
Новата кутия Compac XL 220 е проектирана да съхранява новата кутия Korda Tackle box или други едри аксесоари като ПВА системи, класьори и т.н. Серията кутии Korda Compac е най- доброто средство за съхраняване и подреждане на риболовни аксесоари, които са чисти, организирани и удобни, когато имат..
50.94лв.
Ex Tax:50.94лв.
Showing 1 to 16 of 329 (21 Pages)