Menu
Your Cart
FREE SHIPPING for all orders above 50lv.

Korda

 Korda Apex Braided Main Line
Free shipping
Brand: Korda Model: APEXF30
Плетено влакно за риболов Korda Apex Braided Main Line 450м - идеалният избор за плетена основна линия за маркер или спод или дори за използване като шоклидер. Здравината на влакното за риболов идва от Dyneema елемент, признат за най- здравия компонент за влакна за риболов. Влакното за рибо..
115.64лв.
Ex Tax:115.64лв.
Brand: Korda Model: KBF
Korda Bait Floss е восъчен конец за риболовна стръв, който е идеален за обвързване на плуваща стръв за риболов. Изключително практичен и полезен при направата на CHOD монтажи за риболов. Той е плосък и по този начин прилепва плътно както за най- твърдата така и за по-мека повърхност. ..
12.72лв.
Ex Tax:12.72лв.
Brand: Korda Model: KFSXL
Напръстниците на Korda са разработени от тънък неопрен, за много добра чувствителност по време на замятане на въдиците си на далечни дистанции. Напръстникът на Korda е направен да предпазва пръста ви при замятане на въдиците ви.  Тънкият слой от гума покрива вътрешната част на напръст..
14.68лв.
Ex Tax:12.23лв.
Box Кorda Large Rigsafe Box Кorda Large Rigsafe
Free shipping
Brand: Korda Model: KBOX3
Ако сте рибар, който обича да използва по- дълги готови монтажи за риболов на шаран или просто искате да имате малко допълнително място за съхранение на риболовните аксесоари, тогава имате нужда от Korda Large Rig Safe. В много отношения това е крайната система за съхранение на готови монтажи за..
66.62лв.
Ex Tax:66.62лв.
Box Кorda rigsafe combi Box Кorda rigsafe combi
Free shipping
Brand: Korda Model: KBOX4
Korda Rigsafe Combi е най-добрата кутия за съхранение на риболовни аксесоари за монтаж на косъм, място за съхранение за всички, които търсят една риболовна кутия с възможност за съхраняване на всички риболовни аксесоари за риболов и монтаж на косъм. В комплектът има стандартни щифтове и двойни и..
58.78лв.
Ex Tax:58.78лв.
Brand: Korda Model: KHCW
Hybrid Lead Clips e продукт, постигнат след обширно тригодишно тестване и период на развитие. Това е било необходимо, за да се гарантира сигурността на монтажа за риболов и безопасността на рибата едновременно. По отношение на безопастността и ефективността е постигнат резултат в пълна степе..
13.70лв.
Ex Tax:13.70лв.
Brand: Korda Model: KBOX14
Всяка кутийка съдържа подвижен разделител за разделяне на две равни отделения. Всяка опаковка съдържа 3 бр кутийки Accessory Box...
23.50лв.
Ex Tax:23.50лв.
Brand: Korda Model: KKIT2
С прецизен раздуващ се поплавък това е най- доброто регулиране на настройката.  Проектиран да бъде оптималният размер, който позволява на поплавъка да се изкачи лесно на повърхността, този регулируем комплект за риболов е достатъчно компактен за риболов на далечни разстояния, докато светло сивот..
26.44лв.
Ex Tax:26.44лв.
Brand: Korda Model: KATSS
Anti tangle sleeves от Korda са силиконови противооплитащи конуси за вирбел за риболов. С помощта на Anti tangle sleeves можете да бъдете сигурни, че вашият монтаж за риболов няма да се оплете и презентацията на стръвта за риболов ще бъде на необходимото ниво. Антиoплитащи, силиконови конуси..
10.76лв.
Ex Tax:10.76лв.
Brand: Korda Model: ARMK30
Arma Kord е невероятно устойчива на износване плетена линия за риболов, която също е еластична и тънка заради силата си. При тестовете тази плитка се оказа поне с 50% по- устойчива на износване от най- близкия конкурент.  Неговият по- тънък диаметър и ниско кафявият цвят го правят мног..
39.10лв.
Ex Tax:32.58лв.
Korda Aviator Sunglasses
Free shipping
Brand: Korda Model: K4D03
Korda Aviator Sunglasses слънчеви очила са идеални за риболов в условия на променлива светлина и са толкова ефективни при ярката слънчева светлина, колкото при настъпването на облаците. Това ги прави идеални за използване в променливите метеорологични условия. Очилата за риболов на марката K..
97.80лв.
Ex Tax:81.50лв.
Brand: Korda Model: KBOOM55
KORDA BOOM е нов вид флуорокарбон за риболов на шаран. Това е първият флуорокарбон за риболов, който може да бъде кримпнат, което отваря безкраен свят на приложения за създаване на монтажи. Korda Boom Fluorocarbon може да бъде използван за комби-риг, стиф-риг, за поп-ъп монтажи за шаран..
27.42лв.
Ex Tax:27.42лв.
Brand: Korda Model: KCIT
Красиво изваян инструмент от анодизиран алуминий е аксесоар за риболов, който ще ви помогне да създадете най- добрите CHOD монтажи за шаран.  Той разполага със скосена предна част, за да ви позволи да направите "D" в..
14.68лв.
Ex Tax:12.23лв.
Brand: Korda Model: KBOX2
Korda CHOD Safe е нов класьор за риболовни монтажи, проектиран за безопасно съхранение на вашите готови CHOD монтажи за шаран.  Кутия за риболовни монтажи, която разполага с два различни по диаметър раздела, за да можете да поставите и късите и дългите готови монтажи за шаран. Това ви позвол..
55.86лв.
Ex Tax:46.55лв.
Brand: Korda Model: KCHS
Korda Chod Swivel са вирбели за риболов, специално проектирани лесно да може да поставите върху тялото им меко олово и то да остане здраво прилепнало. Супер решение за Chod Rig монтажи за шаран. Предлагат се в опаковка от 8бр с размер №11 и характерното за всички вирбели Korda матово покрити..
10.76лв.
Ex Tax:10.76лв.
Brand: Korda Model: KLUG08
Новата кутия Compac XL 220 е проектирана да съхранява новата кутия Korda Tackle box или други едри аксесоари като ПВА системи, класьори и т.н. Серията кутии Korda Compac е най- доброто средство за съхраняване и подреждане на риболовни аксесоари, които са чисти, организирани и удобни, когато имат..
50.94лв.
Ex Tax:50.94лв.
Showing 1 to 16 of 209 (14 Pages)