Menu
Your Cart

Massive Baits

Brand: Massive Baits Model: PV004
STICK MIX с комбинация от плодов и пикантен вкус. Тези захранки за риболов се произвеждат, в зависимост от вида, на компоненти като: рибно брашно Lt94, крил, калмари, рак, мидично брашно, бисквити, тигрови ядки, царевично брашно, храна за птици, зърнени храни, подправки, екстракти, рибни масла, ..
15.95лв.
Ex Tax:13.29лв.
Brand: Massive Baits Model: LQ027
CRUCIAL AMINO 5 е внимателно подбрана и съставена въз основа на течни аминокиселини добавка за протеинови топчета за риболов. В тази добавка за риболов са обединени пет основни и най-добри аминокиселинни съставки, които се използват в риболова на шаран от много години насам. CRUCIAL AMINO 5 ..
59.00лв.
Ex Tax:49.17лв.
Brand: Massive Baits Model: 5038
SEAFOOD AMINO 7 е висококачествена добавка за рибов с набор от седем аминокиселини с интензивен аромат- морски дарове. В тази течна добавка за риболов са комбинирани най-добрите морски аминокиселинни съставки: риба (екстракт от хамсия), ракообразни (Krill екстракт), миди (GLM екстракт) и водорас..
78.00лв.
Ex Tax:65.00лв.
Brand: Massive Baits Model: 9019
Течна добавка за риболов, направена от дрожди. Съдържа всички аминокиселини, необходими за направата на перфектната примамка за риболов. Уникална комбинация от мощни течни стимуланти, което подобрява атракционните свойства на всяка риболовна захранка, стръв за риболов, независимо от температ..
36.22лв.
Ex Tax:30.18лв.
Brand: Massive Baits Model: 5034
Олиото от Аншоа е продукт, получен по време на производството на рибно брашно от пъстървови риби. Рибеното масло е източник на важни витамини А, особено витамини А, D и E. Тази добавка за риболов съдържа много макроелементи като калций и фосфор. Олиото за риболов подобрява енергийната ст..
44.15лв.
Ex Tax:36.79лв.
Brand: Massive Baits Model: 937577
Екстракт от Аншоа е продукт, получен по време на производството на рибно брашно от пъстървови риби. Тази добавка за риболов съдържа много макроелементи като калций и фосфор. Течна добавка за риболов, която подобрява енергийната стойност, миризмата и вкуса на захранката за риболов. Тази д..
44.15лв.
Ex Tax:36.79лв.
Brand: Massive Baits Model: 9003
Бирената мая е добавка за риболов, която съдържа калий, селен, витамин „В” и много други ценни минерали, витамини и микроелементи. Бирената мая на прах е много ефективна добавка към микс за протеинови топчета с месен аромат, тъй като има тенденция бирената мая да има естествен аромат на месо. ..
13.90лв.
Ex Tax:11.58лв.
Brand: Massive Baits Model: 9004
Етерично масло, извлечено от плодовете на растението бергамот. Тази добавка за риболов е натурален продукт, посветен на ароматизирането на  стръвта за риболов и микса за протеинови топчета. Маслото от бергамот се добива чрез студено пресоване на плодовете на растението. Ароматът за проте..
27.60лв.
Ex Tax:23.00лв.
Brand: Massive Baits Model: 1036
Екстрактът бетаин е с високо съдържание на протеини, мазнини, аминокиселини, подсладители. Киселинен продукт,  добит от захарно цвекло, който засилва метаболизма на рибите и ги стимулира да се хранят повече. Когато се добави към стръвта за риболов, тази доказана добавка за риболов може значи..
11.26лв.
Ex Tax:9.38лв.
Brand: Massive Baits Model: KP064
Най-разпространената съставка, предизвикваща най-голям интерес сред рибарите е бетаинът. Какво е това? Бетаинът, с който най-често се срещаме в миксовете за протеинови топчета е триметилглицин или глицинбетаин – аминокиселина, открита през 19 в. в захарното цвекло. Въздействието и с другите ..
25.60лв.
Ex Tax:21.33лв.
Brand: Massive Baits Model: 5026
Нежен микс за протеинови топчета от избрани маслодайни семена като коноп, лющен овес, просо, синап и лен. Миксът за протеинови топчета е допълнително обогатен с Храна за Птици. Микс за протеинови топчета от млечен протеин и соево брашно и пикантни подправки са подходяща комбинация от изключи..
13.82лв.
Ex Tax:11.52лв.
Brand: Massive Baits Model: 9125
Брашно за протеинови топчета от смес от зърна, наречено BirdFood.  Тази добавка за микс за протеинови топчета е богат източник на микро и макро-елементи и основни хранителни вещества като протеини и мазнини. Препоръчително допълнение към всички видове сладки протеинови топчета.  Препоръч..
8.60лв.
Ex Tax:8.60лв.
Brand: Massive Baits Model: 90631
Красива и удобна шапка с козирка с модерен дизайн. Материята, от която е изработена, е с ултравиолетова защита, равняваща се на фактор 30+. Козирката умело предпазва очите от блясъка на слънчевите лъчи и осигурява максимален комфорт по време на риболов. С възможност за регулиране на разм..
16.50лв.
Ex Tax:13.75лв.
Brand: Massive Baits Model: 9123
Брашно за протеинови топчета, което съдържа смлени пелети за риболов халибут. Тази добавка за базов микс за протеинови топчета включва предимно висококачествени морски дарове и високо съдържание на протеини от ракообразни както и рибено масло и важни витамини. До момента това брашно за прот..
14.30лв.
Ex Tax:11.92лв.
Brand: Massive Baits Model: KP034
Кръвната плазма е отлична добавка за риболов, която се използва в базов микс за протеинови топчета. Тази добавка за риболов придава вкус, мирис и дори аромат на готовите протеинови топчета за риболов. Кръвната плазма е концентрирана фракция на кръвта на прах (Blood Powder) и не съдържа черве..
23.56лв.
Ex Tax:19.63лв.
Brand: Massive Baits Model: 9014
Тази невероятно успешна добавка за риболов Екстракт от червей (BLOODWORM)  съдържа протеини и стимуланти, които в голяма степен се допълват и засилват атрактантите си един към друг. BLOODWORM екстрактът осигурява всички най-ефективни атракционни свойства за примамките за риболов, което позволява..
29.95лв.
Ex Tax:24.96лв.
Showing 1 to 16 of 207 (13 Pages)