Menu
Your Cart
This site uses cookies. By accepting the cookies, you can take advantage of the optimal behavior of the site.

PB Products

Brand: PB Products Model: 22251
Вирбели за риболов на шаран тип бърза връзка с допълнително ухо и с накрайник за бързо сменяне на повода за риболов, съобразен и направен да се използва с противозаплитащи конуси за монтаж на косъм. Вирбелите за риболов Hit and Run Flexi Speed Run Ring се използват най-често при хеликоптер монта..
11.35лв.
Ex Tax:9.46лв.
Brand: PB Products Model: 19210
Специално разработени шлаухи за риболовен монтаж на косъм, които съдържат голямо количество волфрам, което прави монтажа за риболов да легне на дъното на водоема. Шлаухите за риболов се използват главно за монтаж хеликоптер или chod rig монтаж на косъм. При използването на Heli-Chod Rubber a..
11.74лв.
Ex Tax:9.78лв.
Brand: PB Products Model: 20500
Алайнерите за риболов са заместители на термошлауха при монтаж на косъм. При използването на алайнер за риболовен монтаж, способността на риболовната кука се увеличава значително. Изработени от най-добрите материали и камуфлажни цветове прави алайнерите за риболов изключително трудни за въ..
9.78лв.
Ex Tax:8.15лв.
Brand: PB Products Model: 28081
Луксозна серия 2-в-1 игли за риболов. Тези игли за риболов имат меко гумено покритие. В допълнение, формата на дръжките е наистина уникална. От едната страна е остра и тънка твърда игла за риболов с красив завършен връх, която може да се използва за няколко неща, а от другата, задната ча..
12.72лв.
Ex Tax:10.60лв.
Brand: PB Products Model: 25070
При този монтаж за риболов дори и най- предпазливия шаран вече няма как да изплюе риболовната стръв, без да се закачи. Монтажът за риболов е предназначен за използване както с Pop-Ups топчета /плуващи топчета/, така и с риболовна стръв, лежаща на дъното. При него малкия ринг е закачен з..
6.84лв.
Ex Tax:5.70лв.
Brand: PB Products Model: 24030
Anti Eject е кука за риболов, която има малко по-дълга опашка от Super Strong hook, малко по-извит завой и леко обърнато ухо. Това дава възможност за по-бързо завъртане на куката за риболов в устата на рибата, когато се използва с плетено риболовно влакно. Anti Eject  hook е кука за риб..
11.74лв.
Ex Tax:9.78лв.
Brand: PB Products Model: 20150
Многофункционален продукт, който не трябва да липсва в риболовните принадлежности на всеки риболовец. Антиускващите шлаухи за риболов се използват за премахване на риска от заплитане на монтажа за риболов при хвърляне и ще помогне презентацията на стръвта за шаран да бъде на най-високо ниво. ..
10.76лв.
Ex Tax:8.97лв.
Brand: PB Products Model: 28000
Игла за протеинови топчета, твърди пелети и други захранки за риболов. Иглата за риболов е многофункционална, защото правенето на монтаж за риболов Line Aligner не е проблем. Bait lip needle PB Products е с ергономична и удобна дръжка, която свети в тъмното и дори тогава може да се наме..
9.78лв.
Ex Tax:8.15лв.
Brand: PB Products Model: 28080
Луксозна серия 2-в-1 игли за риболов. Тези игли за риболов имат меко гумено покритие. В допълнение, формата на дръжките е наистина уникална. От едната страна е Игла за протеинови топчета, твърди пелети и други захранки за риболов, а от другата, задната част на тези игли в действителност ..
12.72лв.
Ex Tax:10.60лв.
Brand: PB Products Model: 27100
Стоперите за риболов са предназначени за допълнителна стабилност на риболовната стръв.  Специалната форма фиксира здраво риболовната стръв върху монтажа на косъм. Идеални стопери за риболов, когато се използват за няколко риболовни примамки като тигрови ядки, снежен човек. В до..
7.03лв.
Ex Tax:5.86лв.
Brand: PB Products Model: 23090
Вирбел за риболов Bait Swivel 24 PB Products завършва целия монтаж на косъм и тъй като почти винаги е последната връзка между вас и шарана трябва да е надежден. Тези вирбели за риболов на шаран са с голяма издръжливост, въртят се безпроблемно и предотвратяват напълно усукването на влакното за ри..
8.80лв.
Ex Tax:7.33лв.
Baitscrew 360 PB products  Baitscrew 360 PB products
-20 %
Brand: PB Products Model: 20400
Нови винтове за риболовна стръв, проективани така че да направят подмяната на риболовната стръв бързо, лесно и ефективно.  За разлика от други винтове за риболов на пазара, те се отличават с нов дизайн за бърза смяна, това означава, че можете да ги поставяте на готови вързани CHOD монтажи за риб..
9.39лв. 11.74лв.
Ex Tax:9.39лв.
Brand: PB Products Model: 23003
Специален въртящ се вирбел за монтаж на косъм с по-голяма халка от едната страна. Big Eye Swivel 8 има много предимства пред обикновения вирбел за риболовен монтаж с еднакви малки халки в краищата си. Изключително подходящ за Helikopter и Chodrig монтажи за риболов на шаран. Големият рин..
10.76лв.
Ex Tax:8.97лв.
Brand: PB Products Model: 29950
Зимна шапка за риболов PB Products е едно чудесно, топло и качествено предложение, което ще ви опази дори при силен студен вятър или по-сурови условия на риболов. Материята е еластична и прилепва плътно и удобно и ще направи излета ви изключително приятен. ..
19.58лв.
Ex Tax:16.32лв.
Brand: PB Products Model: 28600
Изключително фина силиконова тръбичка за риболов с голям капацитет еластичност, която се използва за производството на много ефективни бънджи Риг монтажи за риболов. Притежава изключителна еластичност, способност за възстановяване и високи характеристики на натоварване при вадене на риба.  Р..
9.00лв.
Ex Tax:7.50лв.
Brand: PB Products Model: 28603
Овални халки за риболовни монтажи, които са предназначени за бънджи монтаж на косъм. Халките за риболов имат абсолютно гладко тефлоново покритие, което подобрява ефективността на комбинацията с куките за риболов. Bungy Oval Rig Rings са по-тесни от останалите халки за риболовни монтажи. ..
9.78лв.
Ex Tax:8.15лв.
Showing 1 to 16 of 192 (12 Pages)