Menu
Your Cart
This site uses cookies. By accepting the cookies, you can take advantage of the optimal behavior of the site.

ROLLYCARP

Auto cut
Free shipping
Brand: ROLLYCARP Model: 109
На разположение на феновете на риболова предлагаме машина за производство на протеинови топчета в големи количества, но на страхотна цена! Rollycarp сет автоматично рязане за машина за протеинови топчета е специално проектиран за моторизирана версия на Rollycarp. С помощта на автоматичното р..
620.00лв.
Ex Tax:620.00лв.
Combii motorized machine Combii motorized machine
Free shipping
Brand: ROLLYCARP Model: 107
На разположение на феновете на риболова предлагаме машина за производство на протеинови топчета в големи количества, но на страхотна цена! Rollycarp комбинирана моторизирана машина за протеинови топчета за риболов на шаран. Ролките на машината за протеинови топчета за риболов се предоставят ..
1,643.00лв.
Ex Tax:1,643.00лв.
extruder extruder
Free shipping
Brand: ROLLYCARP Model: 114
На разположение на феновете на риболова предлагаме машина за производство на протеинови топчета за риболов в големи количества, но на страхотна цена! Rollycarp пистолет за машина за протеинови топчета за риболов е специално проектиран за всички версии на Rollycarp. С помощта на пистолета за ..
295.00лв.
Ex Tax:295.00лв.
extruder extruder
Free shipping
Brand: ROLLYCARP Model: 115
На разположение на феновете на риболова предлагаме машина за производство на протеинови топчета за риболов в големи количества, но на страхотна цена! Rollycarp пистолет за машина за протеинови топчета за риболов е специално проектиран за всички версии на Rollycarp. С помощта на пистолета за ..
360.00лв.
Ex Tax:360.00лв.
extruder extruder
Free shipping
Brand: ROLLYCARP Model: 116
На разположение на феновете на риболова предлагаме машина за производство на протеинови топчета за риболов в големи количества, но на страхотна цена! Rollycarp пистолет за машина за протеинови топчета за риболов е специално проектиран за всички версии на Rollycarp. С помощта на пистолет..
420.00лв.
Ex Tax:420.00лв.
kit engine
Free shipping
Brand: ROLLYCARP Model: 108
На разположение на феновете на риболова предлагаме машина за производство на протеинови топчета за риболов в големи количества, но на страхотна цена! Rollycarp мотор за машина за протеинови топчета за риболов на шаран. С помощта на мотора ръчната машина за протеинови топчета за риболов може ..
475.00лв.
Ex Tax:475.00лв.
manual machine with autocut
Free shipping
Brand: ROLLYCARP Model: 004
На разположение на феновете на риболова предлагаме машина за производство на протеинови топчета за риболов в големи количества, но на страхотна цена! Rollycarp ръчна машина с автокат за протеинови топчета за риболов на шаран. Ролките се предоставят по избор на клиента със следните размери 11..
1,180.00лв.
Ex Tax:1,180.00лв.
Mini Rollycarp Mini Rollycarp
Free shipping
Brand: ROLLYCARP Model: 101
На разположение на феновете на риболова предлагаме машина за производство на протеинови топчета за риболов в големи количества, но на страхотна цена! Rollycarp мини ръчна машина за протеинови топчета за риболов на шаран. Ролките се предоставят по избор на клиента със следните размери 11 ММ, ..
560.00лв.
Ex Tax:560.00лв.
Mini Rollycarp Mini Rollycarp
Free shipping
Brand: ROLLYCARP Model: 102
На разположение на феновете на риболова предлагаме машина за производство на протеинови топчета за риболов в големи количества, но на страхотна цена! Rollycarp мини моторизирана машина за протеинови топчета за риболов на шаран. Ролките за машината за протеинови топчета за риболов се предоста..
860.00лв.
Ex Tax:860.00лв.
roller kit deluxe version
Free shipping
Brand: ROLLYCARP Model: 112
На разположение на феновете на риболова предлагаме машина за производство на протеинови топчета за риболов в големи количества, но на страхотна цена! Rollycarp Deluxe ролка за машина за протеинови топчета за риболов позволява бързо сменяне и лесно центриране към останалата част на машината. ..
580.00лв.
Ex Tax:580.00лв.
Brand: ROLLYCARP Model: 122
На разположение на феновете на риболова предлагаме машина за производство на протеинови топчета за риболов в големи количества, но на страхотна цена! Rollycarp кошница за протеинови топчета за риболов на шаран не позволява на топчетата да паднат и да се деформират. Кошницата за протеинови то..
14.90лв.
Ex Tax:12.42лв.
Rollycarp combi manual Rollycarp combi manual
Free shipping
Brand: ROLLYCARP Model: 106
На разположение на феновете на риболова предлагаме машина за производство на протеинови топчета за риболов в големи количества, но на страхотна цена! Rollycarp комбинирана ръчна машина за протеинови топчета за риболов на шаран. Ролките на машината за протеинови топчета за риболов се предоста..
1,045.00лв.
Ex Tax:1,045.00лв.
Rollycarp Manual Rollycarp Manual
Free shipping
Brand: ROLLYCARP Model: 103
На разположение на феновете на риболова предлагаме машина за производство на протеинови топчета за риболов в големи количества, но на страхотна цена! Rollycarp ръчна машина за протеинови топчета за риболов на шаран. Ролките за машината за протеинови топчета за риболов се предоставят по избор..
595.00лв.
Ex Tax:595.00лв.
Rollycarp motorised with autocut professional Rollycarp motorised with autocut professional
Free shipping
Brand: ROLLYCARP Model: 04
Машината за протеинови топчета Rollycarp има за цел да увеличи сферичността на протеиновите топчета за риболов на шаран. Протеиновите топчета стават перфектно кръгли с помощта на професионалния мотор, който може да регулира скоростта на въртене на вала. В зависимост от предпочитанията на кли..
1,990.00лв.
Ex Tax:1,990.00лв.
Rollycarp Motorized Rollycarp Motorized
Free shipping
Brand: ROLLYCARP Model: 104
На разположение на феновете на риболова предлагаме машина за производство на протеинови топчета за риболов в големи количества, но на страхотна цена! Rollycarp моторизирана машина за протеинови топчета за риболов на шаран. Ролките се предоставят по избор на клиента със следните размери 11 ММ..
995.00лв.
Ex Tax:995.00лв.
Rollycarp Motorized with Auto-cut Rollycarp Motorized with Auto-cut
Free shipping
Brand: ROLLYCARP Model: 105
На разположение на феновете на риболова предлагаме машина за производство на протеинови топчета за риболов в големи количества, но на страхотна цена! Rollycarp моторизирана машина с автоматично рязане за протеинови топчета за риболов на шаран. Ролките се предоставят по избор на клиента със с..
1,520.00лв.
Ex Tax:1,520.00лв.
Showing 1 to 16 of 20 (2 Pages)