Menu
Your Cart

ROLLYCARP

Brand: ROLLYCARP Model: 109
На разположение на феновете на риболова предлагаме машина за производство на протеинови топчета в големи количества, но на страхотна цена! Rollycarp сет автоматично рязане за машина за протеинови топчета е специално проектиран за моторизирана версия на Rollycarp. С помощта на автоматичното р..
536.80лв.
Ex Tax:447.33лв.
Brand: ROLLYCARP Model: 107
На разположение на феновете на риболова предлагаме машина за производство на протеинови топчета в големи количества, но на страхотна цена! Rollycarp комбинирана моторизирана машина за протеинови топчета за риболов на шаран. Ролките на машината за протеинови топчета за риболов се предоставят ..
1,463.93лв.
Ex Tax:1,219.94лв.
Brand: ROLLYCARP Model: RCM_1134-V-EU
На разположение на феновете на риболова предлагаме машина за производство на протеинови топчета за риболов в големи количества, но на страхотна цена! Rollycarp фуния за пистолет за протеинови топчета за риболов е специално проектирана за всички версии на Rollycarp. Фуниите за протеинови топч..
9.60лв.
Ex Tax:8.00лв.
Brand: ROLLYCARP Model: 114
На разположение на феновете на риболова предлагаме машина за производство на протеинови топчета за риболов в големи количества, но на страхотна цена! Rollycarp пистолет за машина за протеинови топчета за риболов е специално проектиран за всички версии на Rollycarp. С помощта на пистолета за ..
254.00лв.
Ex Tax:211.67лв.
Brand: ROLLYCARP Model: 115
На разположение на феновете на риболова предлагаме машина за производство на протеинови топчета за риболов в големи количества, но на страхотна цена! Rollycarp пистолет за машина за протеинови топчета за риболов е специално проектиран за всички версии на Rollycarp. С помощта на пистолета за ..
355.00лв.
Ex Tax:295.83лв.
Brand: ROLLYCARP Model: 116
На разположение на феновете на риболова предлагаме машина за производство на протеинови топчета за риболов в големи количества, но на страхотна цена! Rollycarp пистолет за машина за протеинови топчета за риболов е специално проектиран за всички версии на Rollycarp. С помощта на пистолет..
381.00лв.
Ex Tax:317.50лв.
Brand: ROLLYCARP Model: 108
На разположение на феновете на риболова предлагаме машина за производство на протеинови топчета за риболов в големи количества, но на страхотна цена! Rollycarp мотор за машина за протеинови топчета за риболов на шаран. С помощта на мотора ръчната машина за протеинови топчета за риболов може ..
409.64лв.
Ex Tax:341.37лв.
Brand: ROLLYCARP Model: 004
На разположение на феновете на риболова предлагаме машина за производство на протеинови топчета за риболов в големи количества, но на страхотна цена! Rollycarp ръчна машина с автокат за протеинови топчета за риболов на шаран. Ролките се предоставят по избор на клиента със следните размери 11..
1,084.46лв.
Ex Tax:903.72лв.
Brand: ROLLYCARP Model: 101
На разположение на феновете на риболова предлагаме машина за производство на протеинови топчета за риболов в големи количества, но на страхотна цена! Rollycarp мини ръчна машина за протеинови топчета за риболов на шаран. Ролките се предоставят по избор на клиента със следните размери 11 ММ, ..
455.00лв.
Ex Tax:379.17лв.
Brand: ROLLYCARP Model: 102
На разположение на феновете на риболова предлагаме машина за производство на протеинови топчета за риболов в големи количества, но на страхотна цена! Rollycarp мини моторизирана машина за протеинови топчета за риболов на шаран. Ролките за машината за протеинови топчета за риболов се предоста..
719.00лв.
Ex Tax:599.17лв.
Brand: ROLLYCARP Model: 112
На разположение на феновете на риболова предлагаме машина за производство на протеинови топчета за риболов в големи количества, но на страхотна цена! Rollycarp Deluxe ролка за машина за протеинови топчета за риболов позволява бързо сменяне и лесно центриране към останалата част на машината. ..
468.50лв.
Ex Tax:390.42лв.
Brand: ROLLYCARP Model: 122
На разположение на феновете на риболова предлагаме машина за производство на протеинови топчета за риболов в големи количества, но на страхотна цена! Rollycarp кошница за протеинови топчета за риболов на шаран не позволява на топчетата да паднат и да се деформират. Кошницата за протеинови то..
14.90лв.
Ex Tax:12.42лв.
Brand: ROLLYCARP Model: 106
На разположение на феновете на риболова предлагаме машина за производство на протеинови топчета за риболов в големи количества, но на страхотна цена! Rollycarp комбинирана ръчна машина за протеинови топчета за риболов на шаран. Ролките на машината за протеинови топчета за риболов се предоста..
894.00лв.
Ex Tax:745.00лв.
Brand: ROLLYCARP Model: 103
На разположение на феновете на риболова предлагаме машина за производство на протеинови топчета за риболов в големи количества, но на страхотна цена! Rollycarp ръчна машина за протеинови топчета за риболов на шаран. Ролките за машината за протеинови топчета за риболов се предоставят по избор..
564.00лв.
Ex Tax:470.00лв.
Brand: ROLLYCARP Model: 04
Машината за протеинови топчета Rollycarp има за цел да увеличи сферичността на протеиновите топчета за риболов на шаран. Протеиновите топчета стават перфектно кръгли с помощта на професионалния мотор, който може да регулира скоростта на въртене на вала. В зависимост от предпочитанията на кли..
1,863.00лв.
Ex Tax:1,552.50лв.
Brand: ROLLYCARP Model: 104
На разположение на феновете на риболова предлагаме машина за производство на протеинови топчета за риболов в големи количества, но на страхотна цена! Rollycarp моторизирана машина за протеинови топчета за риболов на шаран. Ролките се предоставят по избор на клиента със следните размери 11 ММ..
812.00лв.
Ex Tax:676.67лв.
Showing 1 to 16 of 21 (2 Pages)