Menu
Your Cart
This site uses cookies. By accepting the cookies, you can take advantage of the optimal behavior of the site.

Ridge Monkey

Action Camera Bankstick Adapter
-30 %
Brand: Ridge Monkey Model: RM AC BS
Адаптор, проектиран да се прикачат екшън камери, които се отличават от популярния двустранен монтаж. Този адаптор за монтаж на екшън камера може да се пригоди на всеки стандартен бъз бар, колче за риболов, дръжка за кеп. Не само може да се получи точна представа за риболовните моменти к..
13.68лв. 19.58лв.
Ex Tax:11.40лв.
Ridge Monkey Vault 3A Power Adaptor
-30 %
Brand: Ridge Monkey Model: RM VC
Винаги е полезно да имате резервно копие на захранващ адаптор. Захранващ адаптор за зарядно устройство, който се отличава с висока изходна мощност 3A за ефективно зареждане заедно с интелигентен дисплей за отбелязване на заряда и подобрен контрол на температурата. Перфектен за всеки, който е..
37.05лв. 52.90лв.
Ex Tax:37.05лв.
RidgeMonkey RM-Tec Braided Mainline RidgeMonkey RM-Tec Braided Mainline
-30 %
Brand: Ridge Monkey Model: RM-T 012
RidgeMonkey RM-Tec Braided Mainline е плетена основна линия за риболов,  перфектна за риболов на разстояние или в загадъчни ситуации, RM-Tec Braided Mainline е със свръх нисък диаметър, почти нулев участък и изключително висока устойчивост на абразия.  Смесването на правилните материали води до ..
41.16лв. 58.78лв.
Ex Tax:34.30лв.
RidgeMonkey RM-Tec Fluro RidgeMonkey RM-Tec Fluro
-30 %
Brand: Ridge Monkey Model: RM-T 010
RidgeMonkey RM-Tec Fluro е гладка риболовна линия, покрита с флуоровъглеводороди с отлични качества на отливане и ниско разтягане, идеална за риболов във води с висока плътност, позволява на линията да прегърне долните контури, останали неоткрити от целевите видове като същевременно запазва качества..
41.16лв. 58.78лв.
Ex Tax:34.30лв.
RidgeMonkey RM-Tec Mono RidgeMonkey RM-Tec Mono
-30 %
Brand: Ridge Monkey Model: RM-T 001
Основната линия на RM-Tec Mono е перфектното цялостно решение за почти всяка риболовна ситуация, от лопатката под острието в ръба до крайните разстояния в дълбоките води.  Голяма нискочестотна линия за риболов с висока устойчивост на абразия и ниска памет, отлични качества на отливане и ниска ст..
31.55лв. 45.06лв.
Ex Tax:31.55лв.
RidgeMonkey Weather Shield RidgeMonkey Weather Shield
-30 %
Brand: Ridge Monkey Model: RM WS
Защитете вашата риболовна стръв от лошите метеорологични условия с RidgeMonkey покривало за чанта за сушене на протеинови топчета. ХАРАКТЕРИСТИКА За използване с Dry система RidgeMonkey Air. Може да се използва за кратки периоди в горещо време, за да се освободят активните ами..
17.82лв. 25.46лв.
Ex Tax:14.85лв.
Showing 1 to 6 of 6 (1 Pages)