Menu
Your Cart

Ridge Monkey

Brand: Ridge Monkey Model: RM AC BS
Адаптор, проектиран да се прикачат екшън камери, които се отличават от популярния двустранен монтаж. Този адаптор за монтаж на екшън камера може да се пригоди на всеки стандартен бъз бар, колче за риболов, дръжка за кеп. Не само може да се получи точна представа за риболовните моменти к..
19.58лв.
Ex Tax:16.32лв.
Brand: Ridge Monkey Model: RM BS
Здрава лъжица за риболовна захранка от PVC за многократна употреба - идеална за протеинови топчета / пелети  за риболов/ червеи, spod микс. Тези пластмасови Ridge Monkey Лъжици са полезно допълнение за съвременния шаранджийски риболов. Идеалнa лъжица за смесване на частиците за риб..
9.78лв.
Ex Tax:8.15лв.
Brand: Ridge Monkey Model: RM H-B-S
След задълбочени консултации, RidgeMonkey имат удоволствието да съобщят, че осигуряват пълна гама от дрехи RidgeMonkey.  Суичърът е стилен и удобен, като същевременно остава издръжлив и функционален. С елегантен външен вид и дискретно лого, удобно еднакво вкъщи и за всяко небрежно излизане н..
87.73лв.
Ex Tax:73.11лв.
Brand: Ridge Monkey Model: RM VC
Винаги е полезно да имате резервно копие на захранващ адаптор. Захранващ адаптор за зарядно устройство, който се отличава с висока изходна мощност 3A за ефективно зареждане заедно с интелигентен дисплей за отбелязване на заряда и подобрен контрол на температурата. Перфектен за всеки, който е..
52.90лв.
Ex Tax:44.08лв.
Brand: Ridge Monkey Model: RM J-B-S
След задълбочени консултации, RidgeMonkey имат удоволствието да съобщят, че осигуряват пълна гама от дрехи RidgeMonkey.  Панталонът е стилен и удобен, като същевременно остава издръжлив и функционален. С елегантен външен вид и дискретно лого, удобно еднакво вкъщи и за всяко небрежно излизане..
74.76лв.
Ex Tax:62.30лв.
Brand: Ridge Monkey Model: RM TS-B-S
След задълбочени консултации, RidgeMonkey имат удоволствието да съобщят, че осигуряват пълна гама от дрехи RidgeMonkey.  Тениската е стилна и удобна, като същевременно остава издръжлива и функционална. С елегантен външен вид и дискретно лого, удобно еднакво вкъщи и за всяко небрежно излизане..
38.98лв.
Ex Tax:32.48лв.
Brand: Ridge Monkey Model: RM BS G
Здрава лъжица за риболовна захранка от PVC за многократна употреба - идеална за протеинови топчета / пелети  за риболов/ червеи, spod микс. Тези пластмасови Ridge Monkey Лъжици са полезно допълнение за съвременния шаранджийски риболов. Идеалнa лъжица за смесване на частиците за риб..
9.78лв.
Ex Tax:8.15лв.
Brand: Ridge Monkey Model: RM J-G-M
След задълбочени консултации, RidgeMonkey имат удоволствието да съобщят, че осигуряват пълна гама от дрехи RidgeMonkey.  Панталонът е стилен и удобен, като същевременно остава издръжлив и функционален. С елегантен външен вид и дискретно лого, удобно еднакво вкъщи и за всяко небрежно излизане..
74.76лв.
Ex Tax:62.30лв.
Brand: Ridge Monkey Model: RM-T 012
RidgeMonkey RM-Tec Braided Mainline е плетена основна линия за риболов,  перфектна за риболов на разстояние или в загадъчни ситуации, RM-Tec Braided Mainline е със свръх нисък диаметър, почти нулев участък и изключително висока устойчивост на абразия.  Смесването на правилните материали води до ..
58.78лв.
Ex Tax:48.98лв.
Brand: Ridge Monkey Model: RMT CH 2B
Свръх силна кука за риболов с 25-градусово обърнато око, RM-Tec Chod Hook е идеална кука за риболов на шаран за всеки монтаж за шаран. Моделът се отличава като невероятно остра и надеждна кука за риболов, която запазва остротата си в най-тежки условия. Изключително здрава и сигурна риболовна..
12.25лв.
Ex Tax:10.21лв.
Brand: Ridge Monkey Model: RM-T 010
RidgeMonkey RM-Tec Fluro е гладка риболовна линия, покрита с флуоровъглеводороди с отлични качества на отливане и ниско разтягане, идеална за риболов във води с висока плътност, позволява на линията да прегърне долните контури, останали неоткрити от целевите видове като същевременно запазва качества..
58.78лв.
Ex Tax:48.98лв.
Brand: Ridge Monkey Model: RM-T 001
Основната линия на RM-Tec Mono е перфектното цялостно решение за почти всяка риболовна ситуация, от лопатката под острието в ръба до крайните разстояния в дълбоките води.  Голяма нискочестотна линия за риболов с висока устойчивост на абразия и ниска памет, отлични качества на отливане и ниска ст..
45.06лв.
Ex Tax:37.55лв.
Brand: Ridge Monkey Model: RM WS
Защитете вашата риболовна стръв от лошите метеорологични условия с RidgeMonkey покривало за чанта за сушене на протеинови топчета. ХАРАКТЕРИСТИКА За използване с Dry система RidgeMonkey Air. Може да се използва за кратки периоди в горещо време, за да се освободят активните ами..
25.46лв.
Ex Tax:21.22лв.
Brand: Ridge Monkey Model: RM BSXLS
Здрава лъжица за риболовни захранки от PVC за многократна употреба, снабдена с дренажни отвори в основата - идеална за готови частици, spod микс и други захранки за риболов. Тези пластмасови RidgeMonkey Лъжици за захранка за риболов са полезно допълнение за съвременния шаранджийски риболов. ..
17.62лв.
Ex Tax:14.68лв.
Showing 1 to 15 of 15 (1 Pages)