Menu
Your Cart
This site uses cookies. By accepting the cookies, you can take advantage of the optimal behavior of the site.

Secret Baits

Brand: Secret Baits Model: SB0902
Атрактант за риболов Triple X- калмари, черен пипер и слива, съдържащ хранителни стимуланти, течни аминокиселини, пълен спектър от витамини, макро и микро елементи, както и вкусови подобрители, което води до продукт, който ще увеличи привлекателността на семена за риболов, протеинови топчета или дру..
7.50лв.
Ex Tax:6.25лв.
Brand: Secret Baits Model: SB0901
Double Impact Attractant е привлекателна течност за риболов с аромат на Squid, Octopus & Strawberry (калмари, октопод и ягода). Тези атрактанти за риболовни захранки, съдържащи течни хранителни стимуланти, аминокиселини, пълен спектър от витамини, микро и макро елементи, както и подобрители на в..
7.50лв.
Ex Tax:6.25лв.
Brand: Secret Baits Model: SB0903
Fruit Attack е привлекателна течност за риболов с аромат на Ягода. Тези атрактанти за риболовни захранки, съдържащи течни хранителни стимуланти, аминокиселини, пълен спектър от витамини, микро и макро елементи, както и подобрители на вкуса, водят до продукт, който ще повиши привлекателността на ..
7.50лв.
Ex Tax:6.25лв.
Brand: Secret Baits Model: SB0907
Тази риболовна течност е идентична с тази, използвана в производството на Ориент Експрес примамки за риболов, богата на мляко, риба, зърнени храни и яйца.  Тази добавка за риболов съдържа важни елементи, аминокиселини, витамини, минерали, пробиотици, овкусители, подобрители, подсладители, които ..
8.55лв.
Ex Tax:7.13лв.
Brand: Secret Baits Model: SB0906
Атрактант за риболов Most Wanted, съдържащи хранителни стимуланти, течни аминокиселини, пълен спектър от витамини, макро и микро елементи, както и вкусови подобрители, което води до продукт, който ще увеличи привлекателността на семена за риболов, протеинови топчета или други захранки за риболов. ..
9.05лв.
Ex Tax:7.54лв.
Brand: Secret Baits Model: SB0908
Атрактантът за риболов е течната част, необходима, за да се направи ефективна захранка за риболов. Тайни примамки за риболов K1 атрактант с аромат и вкус на тай белашан и гигантски рак, богати на витамини, макро- и микроелементи, аминокиселини, овкусители и стимулатори на апетита, предназначени ..
9.99лв.
Ex Tax:8.33лв.
Brand: Secret Baits Model: SB0910
Течна добавка Secret Baits Frankfurter & Halibut съдържа атрактивни, хранителни стимуланти, аминокиселини, пълен спектър от витамини, макро и микро елементи, както и вкусови подобрители, което води до продукт за риболов, който ще увеличи привлекателността на вашата риболовна примамка или готови семе..
9.02лв.
Ex Tax:7.52лв.
Boilie mix Orient Express
-20 %
Brand: Secret Baits Model: SB0552
Дали за риболов за кратки сесии или дългосрочна кампания, можете да разчитате на микс за протеинови топчета Orient Express,  който се харесва на нуждите и подбужда апетита на рибите. Един от най- важните характеристики на Ориенталски подправки микс за протеинови топчета е скоростта, с която може..
37.04лв. 46.30лв.
Ex Tax:37.04лв.
boilie paste boilie paste
-15 %
Brand: Secret Baits Model: SB1008
Пастата за риболов е с мека структура, което я прави удобна за навиване около пелети за риболов или протеинови топчета. Като алтернатива, можете да я използвате директно върху куката за риболов. Ако искате да я омекотите, намокрете си ръцете с вода и я омесете с мокрите ръце. Така ще я н..
10.26лв. 12.10лв.
Ex Tax:8.55лв.
Brand: Secret Baits Model: SB1007
Паста за риболов Ориенталски подправки с доказана рецепта и комбинация от  масла, за да се гарантира привличането на риба. Може да се използва като самостоятелна риболовна стръв, за опаковане на пелети за риболов, протеинови топчета или олово за риболов.  Добре затваряща се кутия, която позв..
9.55лв.
Ex Tax:7.96лв.
boilie paste
-15 %
Brand: Secret Baits Model: SB1009
Паста за риболов Eclipse e с доказана рецепта и комбинация от масла, за да се гарантира привличането на риба. Може да се използва като самостоятелна риболовна стръв, за опаковане на пелети за риболов, протеинови топчета или олово за риболов.  Добре затваряща се кутия, която позволява пастата..
8.52лв. 9.99лв.
Ex Tax:7.10лв.
Brand: Secret Baits Model: SB1001
Паста за риболов Double Impact e с доказана рецепта и комбинация от масла, за да се гарантира привличането на риба. Може да се използва като самостоятелна риболовна стръв, за опаковане на пелети за риболов, протеинови топчета или олово за риболов.  Добре затваряща се кутия, която позволява п..
8.65лв.
Ex Tax:7.21лв.
Brand: Secret Baits Model: SB1002
Паста за риболов Triple X e с доказана рецепта и комбинация от  масла, за да се гарантира привличането на риба. Може да се използва като самостоятелна риболовна стръв, за опаковане на пелети за риболов, протеинови топчета или олово за риболов.  Добре затваряща се кутия, която позволява паста..
8.65лв.
Ex Tax:7.21лв.
Brand: Secret Baits Model: SB0904
Golden Balls е привлекателна течност за риболов с аромат на Ананас и Банан. Тези атрактанти за риболовни захранки, съдържащи течни хранителни стимуланти, аминокиселини, пълен спектър от витамини, микро и макро елементи, както и подобрители на вкуса, водят до продукт, който ще повиши привлекателн..
7.50лв.
Ex Tax:6.25лв.
Carp boilies K1 Carp boilies K1
-20 %
Brand: Secret Baits Model: SB0771
Разтворими протеинови топчета K1, предназначени за използване при всякакви условия, независимо дали е дълга или къса риболовна сесия или в състезания, където налягането е високо и това изисква специално качество риболовна стръв, за да бъдат протеиновите топчета конкурентоспособни.  С други думи,..
18.00лв. 22.50лв.
Ex Tax:15.00лв.
Carp boilies Orient Express Carp boilies Orient Express
-20 %
Brand: Secret Baits Model: SB0761
Тази нова примамка за риболов стартира след продължителни консултации с полеви тестове с тестера  Габи Тиля- ентусиаст и прозорлив наблюдател на риболовни примамки. След повече от година, откакто сме започнали дискусии и тестове за стартирането на "различен" вид протеинови топчета, отколкото има..
15.36лв. 19.20лв.
Ex Tax:12.80лв.
Showing 1 to 16 of 79 (5 Pages)