Menu
Your Cart

Boxes accessory

Boxes accessory
Brand: Korda Model: KBOX3
Ако сте рибар, който обича да използва по- дълги готови монтажи за риболов на шаран или просто искате да имате малко допълнително място за съхранение на риболовните аксесоари, тогава имате нужда от Korda Large Rig Safe. В много отношения това е крайната система за съхранение на готови монтажи за..
58.61лв.
Ex Tax:48.84лв.
Brand: Korda Model: KBOX4
Korda Rigsafe Combi е най-добрата кутия за съхранение на риболовни аксесоари за монтаж на косъм, място за съхранение за всички, които търсят една риболовна кутия с възможност за съхраняване на всички риболовни аксесоари за риболов и монтаж на косъм. В комплектът има стандартни щифтове и двойни и..
55.86лв.
Ex Tax:46.55лв.
Fox Box hook storage case Fox Box hook storage case
-15 %
Brand: Fox Model: CBX075
Кутия за куки Fox F Box Hook Boxes е специално проектирана за съхранение на куки за риболов, с цел да бъдат запазени остри. Формованата подложка е така проектирана, че всяка риболовна кука се нанизва поотделно и по този начин не се допират една в друга. Основни характеристики: Д..
15.48лв. 18.22лв.
Ex Tax:12.90лв.
Brand: Fox Model: CBX081
През 21- ви век риболовът е свързан с модулни, взаимозаменяеми решения за съхранение на риболовни аксесоари.  Тази еволюция в дизайна възникна като естествена последица от това, рибарите проучват други дисциплини и научават нови тактики в рамките на дисциплината риболов.  Интегрираната багаж..
68.80лв.
Ex Tax:57.33лв.
Brand: Fox Model: CBX078
Класьор за поводи F-BOX MAGNETIC DOUBLE RIG BOX. Основни характеристики: Част от ново, иновативно, взаимозаменяемо решение за съхранение на монтажи за шаран Състои се от 2 дъски със средна платформа Една пяна EVA с висока плътност гарантира, че щифтовете на платформата остава..
48.98лв.
Ex Tax:40.82лв.
Brand: Fox Model: CBX079
Системата Fox F Box Medium Rig System е кутия за риболовни монтажи, която се доставя с 50 пина, за стабилно закрепване на готови монтажи за шаран към двойните, високо плътни, EVA пенопласти, които се съдържат в кутията за съхранение, както и 1 средно табло, 1 средно магнитно устройство за съхранение..
58.80лв.
Ex Tax:49.00лв.
Brand: Fox Model: CBX067
Тази луксозна кутия за риболов е идеална за съхранение на вашите монтажи за шаран и аксесоари за риболов. Има подвижни прегради, което ви позволява да променяте размера на отделенията. Комплектът съдържа: 1 кутия с 4 отделения 1 кутия с 2 отделения 4 кутии флип топ с 4 от..
78.38лв.
Ex Tax:65.32лв.
Brand: Korda Model: KBOX14
Всяка кутийка съдържа подвижен разделител за разделяне на две равни отделения. Всяка опаковка съдържа 3 бр кутийки Accessory Box...
21.54лв.
Ex Tax:17.95лв.
Brand: Korda Model: KBOX2
Korda CHOD Safe е нов класьор за риболовни монтажи, проектиран за безопасно съхранение на вашите готови CHOD монтажи за шаран.  Кутия за риболовни монтажи, която разполага с два различни по диаметър раздела, за да можете да поставите и късите и дългите готови монтажи за шаран. Това ви позвол..
55.86лв.
Ex Tax:46.55лв.
Brand: Korda Model: KBOX11
Кутия Korda Leader Safe, иновативен и интелигентен начин за съхранение на монтажи за шаран.  Предлага се в два размера - Големи за шест риболовни монтажа и малките за три.  Приема оловни клипсове и Heli-Safe Systems, а голямата кутия Leader Safe включва вдлъбнатини за задържане на мъниста и ..
13.67лв.
Ex Tax:11.39лв.
Brand: Korda Model: KBOX8
Мини кутии Korda, които са проектирани да се впишат идеално в Korda Tackle Box, но могат да се използват и самостоятелно.Гамата мини кутии за риболов се продават индивидуално и се предлагат в 6, 8, 9 и 16 отделения.Всички те са предназначени да съхраняват много различни размери риболовни принадлежно..
16.61лв.
Ex Tax:13.84лв.
Brand: Korda Model: KBOX1
Основни характеристики: Осигурява съхранение за малки основни компоненти за готови монтажи за шаран Те се държат в 12-сигурни отделения, които изпълват едната страна на риболовната кутията Кутията за риболов събира 20 готови монтажа за шаран до осем инча дължина Кутията за ..
54.78лв.
Ex Tax:45.65лв.
Brand: Korda Model: KBOX6
Korda Tackle Box, Цялостна система за съхранение, предназначена да ви позволи да имате възможно най- много комплекти на минимален малко място.  "Големия брат" на Tackle Safe, Tackle Box е алтернативна възможност за тези, които трябва да вземат малко повече риболовни аксесоари за по- дълги риболо..
93.98лв.
Ex Tax:78.32лв.
Brand: Korda Model: KBOX16
В Кутия Korda Tackle Box Bundle са включени: Korda Tackle Box Korda Leader Safe Korda Mini Box (9 compartments) Korda Mini Box (16 compartments) Korda Accessory Box..
137.10лв.
Ex Tax:114.25лв.
Brand: Korda Model: KBOX5
Благодарение на практичността, насочена към създаване на удобство на риболовеца, когато е на водоема, марката KORDA създаде новия класьор Tackle Safe. Със своите 29 отделения, Korda Tackle Safe ще Ви даде функционалноста лесно да пренасяте и да имате достъп с един поглед върху всеки ед..
58.70лв.
Ex Tax:48.92лв.
Showing 1 to 16 of 44 (3 Pages)