Menu
Your Cart
This site uses cookies. By accepting the cookies, you can take advantage of the optimal behavior of the site.

Захранки и добавки

Захранки и добавки
Brand: CARP 22 Model: 1079001
Пелетите за риболов с аромат и вкус на царевица съдържат много добри натурали привличащи съставки заедно с широка гама витамини, минерали и антиоксиданти. След като омекнат, пелетите за риболов могат да бъдат страхотни носители на добавки и ароматизатори, което още повече засилва тяхната привлек..
4.90лв.
Ex Tax:4.90лв.
Brand: CARP 22 Model: 9317
Частиците за риболов наистина са важни за рибите и най-вече ги привличат на риболовното петно. Тази захранка за риболов оказва голяма атракция за рибите като шаран, платика, лин, червеноперка и др. В семената за риболов има една добра връзка между царевица, коноп, зърнени храни за гълъби, ти..
5.50лв.
Ex Tax:5.50лв.
Activator carp fishing
-35 %
Brand: Secret Baits Model: SB0907
Тази риболовна течност е идентична с тази, използвана в производството на Ориент Експрес примамки за риболов, богата на мляко, риба, зърнени храни и яйца.  Тази добавка за риболов съдържа важни елементи, аминокиселини, витамини, минерали, пробиотици, овкусители, подобрители, подсладители, които ..
5.95лв. 9.13лв.
Ex Tax:5.95лв.
Activator carp fishing
-35 %
Brand: Secret Baits Model: SB0906
Атрактант за риболов Most Wanted, съдържащи хранителни стимуланти, течни аминокиселини, пълен спектър от витамини, макро и микро елементи, както и вкусови подобрители, което води до продукт, който ще увеличи привлекателността на семена за риболов, протеинови топчета или други захранки за риболов. ..
6.25лв. 9.60лв.
Ex Tax:6.25лв.
Secret Baits Frankfuter Scopex Attractant 200ml
-35 %
Brand: Secret Baits Model: SB0909
Течна добавка за риболов Secret Baits Eclipse съдържа атрактивни, хранителни стимуланти,  аминокиселини, пълен спектър от витамини, макро и микро елементи, както и вкусови подобрители, което води до продукт за риболов, който ще увеличи привлекателността на вашата риболовна примамка или готови семена..
6.25лв. 9.60лв.
Ex Tax:6.25лв.
Brand: CARP 22 Model: 9151
Пелети за риболов, които се разтварят бързо във водата и осигуряват изключително атрактивен облак. Пелетите за риболов с аромат на зеленоуста мида са особено подходящи за риболов на шаран, защото екстрактът от зеленоуста мида е доказан атрактор за шараните. Тъй като тези пелети за риболов мо..
6.50лв.
Ex Tax:6.50лв.
Brand: CARP 22 Model: 9148
Подсладител за протеинови топчета, който съдържа Talin, най-сладкия натурален подладител известен на човечеството. Няма остатъчен горчив вкус и има изключителни стимулиращи свойства, което доказва чудовищната ефективност на тази добавка за базов микс за протеинови топчета. Може да се добавя ..
6.50лв.
Ex Tax:6.50лв.
Brand: Fox Model: CPV053
ПВА пликчета FOX Edges Rapide Refills fast melt, проектирани за студена, плитка вода, разполагате с пълната гама Fast Melt, готова за вашата зимна риболовна сесия.  Независимо от сезона, купете ги сега, за да не загубите нито един ден...
7.82лв.
Ex Tax:6.52лв.
Brand: ESP Model: 284852
Царевицата за риболов се предлага в опаковка, състояща се от 12 броя зърна и два броя стопери за монтаж на косъм. Някои зърна са с вдлъбнатина отстрани или отдолу за поместване на стопера за целите на различните презентации.  Изкуствената царевица за риболов на E-S-P е перфектна за ш..
6.90лв.
Ex Tax:6.90лв.
Brand: CARP 22 Model: 937560
Добавка за риболов, която се използва за направата на примамки за риболов с плодов аромат. Има примамлива миризма за шарана и провокира към кълване и най- капризните риби. Може да се съчетае и с други съставки за риболов. Един отличен продукт за направата на протеинови топчета за риболов..
6.97лв.
Ex Tax:6.97лв.
Brand: Fox Model: CPV058
ПВА пликчета Fox Edges Rapide PVA Bag Refills Slow Melt поддържат лесния риболов през целия сезон, това пълнене трябва да е на върха във списъка ви, ако сте решили, че никога няма да искате да завържете друга PVA торбичка за риболов. Проектирани за топла, дълбока вода, уверете се, че имате пълн..
8.41лв.
Ex Tax:7.01лв.
Brand: Nash Model: T8826
Nash Floating Sweetcorn..
7.04лв.
Ex Tax:7.04лв.
Brand: Massive Baits Model: KP059
Бирената мая е добавка за риболов, която съдържа калий, селен, витамин „В” и много други ценни минерали, витамини и микроелементи. Бирената мая на прах е много ефективна добавка към микс за протеинови топчета с месен аромат, тъй като има тенденция бирената мая да има естествен аромат на месо. ..
7.50лв.
Ex Tax:7.50лв.
Showing 1 to 16 of 547 (35 Pages)