Menu
Your Cart
FREE SHIPPING for all orders above 50lv.

Захранки и добавки

Захранки и добавки
Brand: CARP 22 Model: 9317
Частиците за риболов наистина са важни за рибите и най-вече ги привличат на риболовното петно. Тази захранка за риболов оказва голяма атракция за рибите като шаран, платика, лин, червеноперка и др. В семената за риболов има една добра връзка между царевица, коноп, зърнени храни за гълъби, ти..
4.90лв.
Ex Tax:4.08лв.
Brand: Secret Baits Model: SB1406
Изкуствени плаващи примамки за риболов, които могат да се използват в поп ъп презентации, снежен човек, заедно с монтаж на косъм за дъно или естествено падащо царевично зърно, балансирано с волфрамова или оловна алуминиева паста. Поп ъп царевица с аромат на черница съдържа 10 царевични зърна...
5.00лв.
Ex Tax:4.17лв.
Brand: Secret Baits Model: SB1401
Изкуствени плаващи примамки за риболов, които могат да се използват в поп ъп монтажи за шаран, снежен човек, заедно с монтаж на косъм за дъно или естествено падащо царевично зърно, балансирано с волфрамова или оловна алуминиева паста. Поп ъп царевица с аромат на ананас съдържа 10 царевични зърна..
5.00лв.
Ex Tax:4.17лв.
Brand: Secret Baits Model: SB1403
Изкуствени плаващи примамки за риболов, които могат да се използват в поп ъп презентации, снежен човек, заедно с монтаж на косъм за дъно или естествено падащо царевично зърно, балансирано с волфрамова или оловна алуминиева паста. Поп ъп царевица с аромат на Squid - Octopus съдържа 10 царевични з..
5.00лв.
Ex Tax:4.17лв.
Brand: Secret Baits Model: SB1408
Изкуствени плаващи примамки за риболов, които могат да се използват в поп ъп презентации, снежен човек, заедно с монтаж на косъм за дъно или естествено падащо царевично зърно, балансирано с волфрамова или оловна алуминиева паста. Поп ъп царевица с аромат на калмари, черен пипер и слива съдържа 1..
5.00лв.
Ex Tax:4.17лв.
Brand: Secret Baits Model: SB1402
Изкуствени плаващи примамки за риболов, които могат да се използват в поп ъп презентации, снежен човек, заедно с монтаж на косъм за дъно или естествено падащо царевично зърно, балансирано с волфрамова или оловна алуминиева паста. Поп ъп царевица с аромат на тути фрути съдържа 10 царевични зърна...
5.00лв.
Ex Tax:4.17лв.
Brand: CARP 22 Model: 9150
Пелетите за риболов с аромат и вкус на царевица съдържат много добри натурали привличащи съставки заедно с широка гама витамини, минерали и антиоксиданти. След като омекнат, пелетите за риболов могат да бъдат страхотни носители на добавки и ароматизатори, което още повече засилва тяхната привлек..
4.90лв.
Ex Tax:4.90лв.
Brand: CARP 22 Model: 9148
Подсладител за протеинови топчета, който съдържа Talin, най-сладкия натурален подладител известен на човечеството. Няма остатъчен горчив вкус и има изключителни стимулиращи свойства, което доказва чудовищната ефективност на тази добавка за базов микс за протеинови топчета. Може да се добавя ..
6.50лв.
Ex Tax:5.42лв.
Brand: Secret Baits Model: SB1351
Pop up топчета за риболов са плаващи жълти флуоресцентни топчета за риболов с аромат на чесън. Този аромат може да се използва самостоятелно или заедно с други начини на представяне на тези примамки за риболов на шаран. Поп ъп топчета за риболов Чесън се предлагат в размер 8 mm в опаковка по..
6.87лв.
Ex Tax:5.73лв.
Brand: Secret Baits Model: SB1346
Pop up топчета за риболов са плаващи жълти флуоресцентни топчета за риболов с аромат на ананас и банан. Този аромат може да се използва самостоятелно или заедно с други начини на представяне на тези примамки за риболов на шаран. Поп ъп топчета за риболов Ананас и Банан се предлагат в размер ..
6.87лв.
Ex Tax:5.73лв.
Brand: Secret Baits Model: SB1353
Pop up топчета за риболов са плаващи жълти флуоресцентни топчета за риболов с аромат на скопекс. Този аромат може да се използва самостоятелно или заедно с други начини на представяне на тези примамки за риболов на шаран. Поп ъп топчета за риболов Скопекс се предлагат в размер 8 mm в опаковк..
6.87лв.
Ex Tax:5.73лв.
Brand: Secret Baits Model: SB1347
Pop up топчета за риболов са плаващи жълти флуоресцентни топчета за риболов с аромат на ягода и калмари. Този аромат може да се използва самостоятелно или заедно с други начини на представяне на тези примамки за риболов на шаран. Поп ъп топчета за риболов Калмари и Ягода се предлагат в разме..
6.87лв.
Ex Tax:5.73лв.
Brand: Secret Baits Model: SB1348
Pop up топчета за риболов са плаващи флуоресцентни топчета за риболов с аромат на ягода. Този аромат може да се използва самостоятелно или заедно с други начини на представяне на тези примамки за риболов на шаран. Поп ъп топчета за риболов ягода се предлагат в размер 8 mm в опаковка по 30 бр..
6.87лв.
Ex Tax:5.73лв.
Brand: CARP 22 Model: 937560
Добавка за риболов, която се използва за направата на примамки за риболов с плодов аромат. Има примамлива миризма за шарана и провокира към кълване и най- капризните риби. Може да се съчетае и с други съставки за риболов. Един отличен продукт за направата на протеинови топчета за риболов..
6.97лв.
Ex Tax:5.81лв.
Brand: Secret Baits Model: SB0901
Double Impact Attractant е привлекателна течност за риболов с аромат на Squid, Octopus & Strawberry (калмари, октопод и ягода). Тези атрактанти за риболовни захранки, съдържащи течни хранителни стимуланти, аминокиселини, пълен спектър от витамини, микро и макро елементи, както и подобрители на в..
7.50лв.
Ex Tax:6.25лв.
Showing 1 to 16 of 482 (31 Pages)