Menu
Your Cart

Грижа за рибата

Brand: Carp Academy Model: 9210
Антибиотик за риболов - CARP EXPERT Антибиотикът за риболов на Carp Expert  е специален антибактериален спрей подходящ за оказване на първа помощ при нараняване на рибата по време на риболов. Идеален за лечение на всички сладководни риби и е напълно безопасен за прилагане във всички части н..
9.60лв.
Ex Tax:8.00лв.
Brand: Korda Model: KCC2
Прополисът е антибиотик с локално лечение, което спомага за уплътняване на язви на риби, отваряне на рани на устата и тялото и увреждане на перките.  Прополисът е восъчно вещество, произведено от пчели, което предпазва от инфекция.  Основни характеристики: При контакт с вода прополис..
25.38лв.
Ex Tax:21.15лв.
Brand: Matrix Model: GLU061
Matrix сгъваема кофа за вода, заварена PVC конструкция, сгъваем дизайн за лесно съхранение. Основни характеристики: Твърд горен пръстен. Капацитет 4,5 литра Свалящ се кабел с дължина 1,6 м с щипка за подпомагане на пълненето. Приблизителни размери: 16,5 см диаметър, 23..
20.36лв.
Ex Tax:16.97лв.
Brand: Nash Model: T0019
Nash Medicarp Ultra - Комплект за първа помощ, представлява антисептичен гел, специално създаден за лечение на риба. Никой грижовен риболовец на шаран не трябва да лови риба без комплект за първа помощ на Nash Medicarp Ultra. Medicarp Ultra насърчава възстановяването на тъканите и помага да се г..
22.52лв.
Ex Tax:18.77лв.
Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)