Menu
Your Cart

Line

Line
Brand: Korda Model: APEXF30
Плетено влакно за риболов Korda Apex Braided Main Line 450м - идеалният избор за плетена основна линия за маркер или спод или дори за използване като шоклидер. Здравината на влакното за риболов идва от Dyneema елемент, признат за най- здравия компонент за влакна за риболов. Влакното за рибо..
107.70лв.
Ex Tax:89.75лв.
Brand: PB Products Model: 10200
The CHOD-Mono e нов лидер материал, разработен специално за CHOD монтажи за риболов.   CHOD-Mono е твърд лидер материал за риболовни монтажи, който е идеалния случай да създадете красивchodrig монтаж на косъм     The CHOD-Моно е в цвета на ниско в..
17.62лв.
Ex Tax:14.68лв.
Brand: PB Products Model: 11100
Ghost Dragonfly PB producs е прекрасен флуорокарбон за риболов, съчетава изключително висока плътност. В допълнение, риболовното влакно Ghost Dragonfly е изключително устойчиво на износване.  (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) retu..
156.78лв.
Ex Tax:130.65лв.
Brand: Fox Model: CAC459
Fox Edges Camo Leadcore 7m Лидкор влакно за поводи. Camo Leadcore е тънък лидер с мека оловна вътрешност, която може да се сплеска, за да се създадат податливи на абразия потъващи монтажи за риболов. Основни характеристики: Предлага се в две опции: Light Camo и Dark Camo Лесен з..
17.62лв.
Ex Tax:14.68лв.
Brand: Fox Model: CAC747
Fox предлага подобрена здравина на олово от 50 lb. Това прави и счупването по- малко вероятно във вътрешния проводник, предотвратявайки задръстванията в готовите монтажи за шаран. Въпреки това, меката оловна вътрешна част, която може да бъде сплайсирана, когато се появят счупвания. Camo Leadco..
15.66лв.
Ex Tax:13.05лв.
Brand: Fox Model: CBL012
Специално разработено влакно за риболов за замятане. Благодарение на неговия тънък диаметър, замятането е супер лесно и ще постигате дистанции близки до лимита Ви. Влакното за маркер  има голяма износоустойчивост и висока здравина на възел, което е от ключово значени..
68.58лв.
Ex Tax:57.15лв.
Brand: Fox Model: CML149
Fox Exocet Mono Trans Khaki Влакно за риболов 1000м. Влакното за риболов Exocet е новото основно влакно на Fox, специално предназначено за дистанция. Основни характеристики: Ниска видимост На практика изчезва в средата на водата Нисък диаметър и гъвкавост, което го прави ..
56.99лв.
Ex Tax:47.49лв.
Brand: Fox Model: CBL013
Специално разработено влакно за риболов за замятане с ракети за риболовна захранка. Благодарение на неговия тънък диаметър, замятането е супер лесно и ще постигате дистанции близки до лимита Ви. Влакното за спод има голяма износоустойчивост и висока здравина на възел, което&nb..
68.58лв.
Ex Tax:57.15лв.
Brand: Fox Model: CBL014
Основни характеристики: Плетена основна линия, идеална за риболов на дълги разстояния и места с плевели Изобразява тъмно камкообразен модел, за да се слее с множество плевели Нисък диаметър и много еластична линия Изключително устойчив на абразия и висока якост на възела ..
71.27лв.
Ex Tax:59.39лв.
Brand: Fox Model: CML169
FOX Zig & Floater Hooklink е риболовно влакно, произведено по лазерно контролирана технология за точен диаметър. То е ултра меко и притежава отлична здравина на възел. Предлага се в прозрачно зеления Trans Khaki цвят на ролка от 100м. Прекрасен избор при направа на зиг риг монтажи. О..
16.64лв.
Ex Tax:13.87лв.
Brand: PB Products Model: 10415
Най- новият продукт на Snagleader е кухият кевлар.  Материалът kevlar е известен като изключително устойчив на абразия.  Следователно този материал е много подходящ за груби условия като риболов в близост до клони, камъни и други препятствия, като легла от миди.  Материалът е кух отвътре..
54.86лв.
Ex Tax:45.72лв.
Brand: Korda Model: ARMK30
Arma Kord е невероятно устойчива на износване плетена линия за риболов, която също е еластична и тънка заради силата си. При тестовете тази плитка се оказа поне с 50% по- устойчива на износване от най- близкия конкурент.  Неговият по- тънък диаметър и ниско кафявият цвят го правят мног..
39.10лв.
Ex Tax:32.58лв.
Brand: Korda Model: KBOOM55
KORDA BOOM е нов вид флуорокарбон за риболов на шаран. Това е първият флуорокарбон за риболов, който може да бъде кримпнат, което отваря безкраен свят на приложения за създаване на монтажи. Korda Boom Fluorocarbon може да бъде използван за комби-риг, стиф-риг, за поп-ъп монтажи за шаран..
25.38лв.
Ex Tax:21.15лв.
Brand: Korda Model: KDMCG18
Dark Matter Coated Braid включва волфрамови гранули в покритието си, за да се гарантира, че ще потъва бързо и ще остава плътно "легнал" на дъното. Основни Характеристики: Полу- твърд за намаляване на заплитанията Тежко волфрамово покритие Неотразяващо матово покритие, за..
33.30лв.
Ex Tax:27.75лв.
Brand: Korda Model: KIQS15
Висококачествен флуорокарбон за риболов от световният лидер в шаранските аксесоари KORDA. Основната полза на екстра мекия IQ2 е начинът, по който реагира на примамката за риболов във водата.  Стандартният IQ държи стръвта за риболов в относително фиксирана позиция, докато Extra Soft IQ ..
25.46лв.
Ex Tax:21.22лв.
Brand: Korda Model: KTM28
Конусовидния subline е бързо потъващ шоклидер с устойчиви абразивни свойства, но линията се стеснява в неразделен шоклидер във всеки край. Ако загубите единия край, е необходимо просто да пренавиете влакното за риболов, за да използвате другия шоклидер. Тъй като няма възел, който да свързва ..
23.42лв.
Ex Tax:19.52лв.
Showing 1 to 16 of 78 (5 Pages)